Spetterende comeback tijdens House Cafe in De Zon Bodegraven

Bodegraven – Na een reeks succesvolle edities met Roni Vibes en Roan Mendoza, maakt House Cafe op vrijdagavond 2 februari in de Zon in Bodegraven een spetterende comeback met DJ Collin Sterling aan de draaitafel! De jonge ster belooft de heerlijkste deuntjes te draaien, waarmee het publiek het weekend in stijl kan beginnen. Verwacht geen groot schreeuwend feest, maar een intieme setting in de gezellige bar waar de muziek subliem klinkt en de drankjes heerlijk koud zijn!

De toegang is gratis, dus loop warm de deur binnen. De avond begint om 20:00 uur. Het House Cafe-team verwelkomt je graag voor een onvergetelijke avond.

Kijk hier voor meer informatie.

(Ben jij een DJ die graag lekkere plaatjes draait tijdens deze baravonden? Stuur een berichtje via de Messenger naar De Zon!)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp