Genieten van heel veel moois tijdens Gluren bij de Buren

Foto: Imke@debuhne.nl

Gouda – Zondag 4 februari a.s. is het eindelijk zo ver. Overal in Gouda kun je genieten van rappers, theatermakers, dichters, singer-songwriters en andere podiumkunstenaars. Niet in de theaters, maar in huiskamers, want dan vindt het bijzondere festival Gluren bij de Buren opnieuw plaats overal in de stad.

Gluren bij de Buren biedt gratis optredens van lokale talenten verspreid over de hele stad. Nieuwsgierige bezoekers kunnen een wijk naar keuze verkennen en genieten van de eerste optredens vanaf 12.00 uur, met de laatste ronde die om 16.30 uur begint. Na afloop gaat de livemuziek door bij Gouwestrand op GOUDasfalt.

Dit jaar nemen maar liefst 255 verschillende optredens plaats in tachtig woonkamers en andere locaties zoals de Schouwburg, bibliotheek, het museum en cultuurhuis de Garenspinnerij. Elk optreden duurt een halfuur, en via de website van de organisatie kunnen bezoekers hun eigen route uitstippelen. Met keuzes variërend van muziek, theater, dans, cabaret, poëzie, kleinkunst tot kennis, kunnen bezoekers hun eigen blokkenschema maken door favoriete optredens aan te vinken en de gewenste tijd te kiezen.

Bekijk hier het volledige programma van Gluren bij de Buren 2024 en stel jouw gluurlijst samen!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter