Meld je aan voor het Groot Basisscholen Kinderkoor project Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk – Zingen is leuk. Samen zingen is nóg leuker! Je ‘stem’ is één van de meest toegankelijke instrumenten om je mee te kunnen uiten. En iedereen heeft een stem. Zit je in groep 5, 6, 7 of 8 in Bodegraven-Reeuwijk en vind je zingen leuk? Meld je dan nu aan voor 3 gratis workshops en een te gek optreden tijdens het Korenfestival op zaterdag 16 maart in het Evertshuis.

Samen muziek maken is plezier maken, leren luisteren naar elkaar en samen toewerken naar een mooi eindresultaat. Wat zou het fantastisch zijn om met leerlingen van alle basisscholen uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een groot Basisschool kinderkoor te vormen tijdens het Korenfestival.

Deelnemers gaan 3x samen oefenen onder leiding van Timo Pronk, hij is een professioneel koordirigent en docent muziek. Liesbeth van Hemmen is vakdocent piano en zal de kinderen begeleiden op piano. Tijdens de repetities in het Evertshuis gaan de leerlingen een aantal liedjes met elkaar instuderen. Naast het instuderen van liedjes, staat vooral het plezier in zingen en muziek maken met elkaar centraal bij dit project. Het Evertshuis organiseert het Korenfestival op zaterdag 16 maart en het kinderkoor project wordt ondersteund door Cultuureducatie met Kwaliteit Bodegraven-Reeuwijk.

Leerlingen van groep 5 t/m 8 van alle basisscholen uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk mogen zich aanmelden. Deelname is gratis. De 3 repetities zijn op zaterdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur in lokaal 104 van het Evertshuis in Bodegraven op:

– zaterdagmiddag 10 februari

– zaterdagmiddag 2 maart

– zaterdagmiddag 9 maart

De eindpresentatie is op zaterdagmiddag 16 maart tijdens het Korenfestival “Zang vanuit het Groene Hart”. Er doen dit jaar 16 koren mee uit de regio, van kinderkoor tot popkoor. Het Korenfestival is gratis toegankelijk voor publiek.

Aanmelden voor het Groot Basisschool kinderkoor kan per e-mail via het Evertshuis. Als je 1 van de 3 repetities niet kunt komen is dat geen probleem en mag je je toch aanmelden. Dan oefen je gewoon thuis een keertje extra. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan je naam, school en leeftijd naar Alice Bekkering (coördinator CmK) per mail naar a.bekkering@evertshuis.nl.

Praktische informatie

DEELNAME KINDERKOOR PROJECT

JEUGD & FAMILIE

REPETITIES 10 FEB, 2 MRT, 9 MRT

TIJD 16.00 – 17.00 uur

DEELNAME GRATIS

EVERTSHUIS Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | Tel. 0172-618484

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter