Nieuwe leden Raad van Toezicht Cultuurhuis Garenspinnerij

Gouda – Vlak voor de nieuwjaarsborrel van Cultuurhuis Garenspinnerij hebben de drie nieuwe leden van de Raad van Toezicht hun officiële benoeming bekrachtigd door het zetten van hun handtekeningen. Deze feestelijke gebeurtenis werd gevolgd door een gezamenlijke toost op de start van het jubileumjaar 2024, ter ere van het 10-jarig bestaan van Cultuurhuis Garenspinnerij. Tijdens dit moment werd ook kort teruggeblikt op het succesvolle jaar 2023.

Frank van der Knaap, die voorzitter Rien Fraanje opvolgt, is geen onbekende in de Garenspinnerij en heeft al jarenlang zijn artistieke bijdrage geleverd. Hij kijkt ernaar uit om als sparringpartner van de directeur-bestuurder een rol te spelen in de verdere ontwikkeling van het Cultuurhuis.

Ton de Korte, een enthousiaste aanhanger van de activiteiten van Cultuurhuis Garenspinnerij, zal zijn expertise op het gebied van HR delen en fungeren als klankbord voor vraagstukken binnen dit domein. Vooral de cultuureducatie en schoolprojecten hebben zijn warme belangstelling.

Endi Kartokromo, al bekend door zijn vrijwilligerswerk binnen de gemeente Gouda, brengt zijn nieuwsgierigheid en streven naar verbinding mee naar de Raad van Toezicht. Zijn vrijwilligersactiviteiten hebben hem al eerder in contact gebracht met Cultuurhuis Garenspinnerij.

In 2023 heeft Cultuurhuis Garenspinnerij met succes het aantal cursisten weer op het niveau van voor de pandemie weten te brengen. Uit het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek onder cursisten blijkt dat zij zeer tevreden zijn over het cultuurhuis, dat een indrukwekkende score van 8,6 behaalde.

Terwijl Cultuurhuis Garenspinnerij terugblikt op een bloeiend jaar, bereidt het zich ook voor op het vieren van zijn 10-jarig jubileum in 2024. Sinds KunstpuntGouda, Jeugdtheaterhuis en StudioGonz hun intrek namen in het gerenoveerde pand van de Koninklijke Machinale Garenspinnerij, hebben Gouwenaars kunnen genieten van een breed scala aan culturele activiteiten. Het jubileumjaar zal ongetwijfeld worden gevierd met diverse evenementen en verrassingen, maar de exacte details worden nog even geheim gehouden. Cultuurhuis Garenspinnerij blijft zo de culturele huiskamer van Gouda, waar men kan genieten van beeldende cursussen, muzieklessen, theaterworkshops, muziekconcerten, exposities en presentaties.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter