Wonderlijke tekeningen en fantasie-beelden in het Regthuys

Twee kunstenaars, die samenkomen om hun unieke creatieve visies te delen zijn op zaterdag 10, 17 en 24 februari, van 10:00 tot 16:00 uur en op zondag 11, 18 en 25 februari, van 13:00 tot 16:00 uur te zien in het Regthuys in Nieuwkoop.

Redmer Hoekstra, een veelzijdig beeldend kunstenaar en illustrator, laat de diepgaande lagen van zijn creatieve denkvermogen zien, dat al in zijn kindertijd ontwaakte. Als pionierende dagdromer smeedde hij op jonge leeftijd theorieën over de complexiteit van de wereld. Zijn bron van inspiratie komt voort uit filosofische overpeinzingen over de werkelijkheid, wat resulteert in wonderlijke verbindingen en onverwachte combinaties die zijn onderwerpen een verrassende betekenis geven. Leer meer over zijn betoverende werk op www.redmerhoekstra.nl.

Marianne van Vuurde, gepassioneerd door creatieve expressie, heeft na diverse opleidingen haar focus gevonden in het driedimensionale. Haar voorliefde voor het bewerken van steen bracht haar tot de uitdaging om de natuurlijke vormen te vormen naar haar eigen ideeën. De resultaten van dit inspirerende proces zijn te bewonderen op www.kunstgildeheuvelrug.nl.

Culturele Vereniging ’t Reghthuys
Reghthuysplein 1,
2421 BE Nieuwkoop.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter