Expositie van Kunstproject Jouw Verhaal in Agnietenkapel, Gouda

Gouda – Op vrijdag 2 februari 2024 vindt een bijzondere expositie plaats in de Agnietenkapel in Gouda. Het betreft de tentoonstelling van het kunstproject ‘Jouw Verhaal’ en is een pilot van de Brede School Gouda in samenwerking met OBS Vindingrijk. De tentoonstelling concentreert zich op kinderen uit de nieuwkomersgroep, jonge individuen die nog geen jaar in Nederland verblijven en vaak al veel hebben meegemaakt.

Het voornaamste doel van het kunstproject Jouw Verhaal is het versterken en verdiepen van de verbinding tussen kinderen, ouders, de omgeving en de school door middel van creatieve expressie. Het resultaat is verbluffend mooie kunstwerken die het persoonlijke verhaal van deze kinderen weerspiegelen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze unieke expositie bij te wonen. De bezoekers krijgen niet alleen de kans om de prachtige kunstwerken te bewonderen, maar ook om te genieten van heerlijke hapjes uit verschillende culturen, die zijn samengesteld door de kinderen zelf.

De officiële opening van de expositie wordt verricht door de wethouder Thierry van Vugt, bijgestaan door kinderwethouder Julia. Een symbolische handeling om het belang van kunst, verbinding en inclusiviteit te benadrukken.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter