Geslaagd MCB Winterconcert in ‘t Centrum van de Ontmoetingskerk

Bodegraven – Op zaterdag 27 januari 2024 organiseerde het Muziek Collectief Bodegraven een bruisend Winterconcert in ’t Centrum van de Ontmoetingskerk. De zaal vulde zich ruim voor aanvang, en bij de aftrap zat het publiek op het puntje van hun stoel.

Het Projectorkest Bodegraven opende krachtig met de Egmont Overture van Beethoven, waarna een reeks prachtige uitvoeringen volgde. Hoogtepunten waren het Dubbelconcert voor 2 violen en piano van Bach, de Lieder Ohne Worte van Mendelssohn-Bartholdy, en Chopins Nocturne. Jonge talenten verrasten met stukken als de Big Ben en een eigen improvisatie genaamd De Zee.

Bijzondere optredens van harp trio, cello duo en het Trompet Pret duet voegden diversiteit toe, terwijl het Projectorkest het concert afsloot met een indrukwekkende traditional en een arrangement van The Fellowship of the Ring. Het publiek beloonde de muzikanten met een welverdiend applaus. Op naar het volgende concert, de anticipatie is al voelbaar!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter