Foto expositie ‘Het Groene Hart: Prachtig mooi & lekker’ geopend door wethouder Elly de Vries

Bodegraven, 27 januari 2024 – Gistermiddag opende Wethouder Elly de Vries, belast met Kunst en Cultuur, de langverwachte foto-expositie in het Evertshuis. De tentoonstelling, getiteld ‘Een Weerspiegeling van het Kleurrijke Groene Hart’, toont het indrukwekkende werk van fotografe Caroline Rijnbeek. De Bodegraafse kunstenaar Ap Quist, bekend om zijn scherpe oog voor detail, speelde een kritische rol bij het selecteren van de beelden.

Het verhaal achter de expositie begon met de eenvoudige wandelingen van Caroline met haar hond, gewapend met niets meer dan haar mobiele telefoon. Wat ooit begon als een ontspannen tijdsbesteding, groeide al snel uit tot een serieuze hobby. Uit duizenden beelden maakte Caroline met haar dochter een zorgvuldige selectie.

Caroline Rijnbeek, die eerder al een succesvolle tentoonstelling in de foyer van het Evertshuis beleefde tijdens de coronaperiode, presenteert nu opnieuw haar meest recente werk. De tentoonstelling biedt een fascinerende blik op het Groene Hart, met prachtige en treffende beelden die de schoonheid van de regio vastleggen.

De expositie is voor het publiek toegankelijk vanaf 26 januari tot 6 maart in het Evertshuis. Wethouder Elly de Vries benadrukte tijdens de opening het belang van kunst en cultuur in de lokale gemeenschap en prees het talent van Caroline Rijnbeek. De combinatie van techniek, creativiteit en de liefde voor het Groene Hart maken deze tentoonstelling een must-see voor liefhebbers van fotografie en de regio.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter