Help! Een verrassing! Tijdens Nationale Voorleesdagen in het Evertshuis

Bodegraven-Reeuwijk – In samenwerking met bibliotheek De Groene Venen organiseert het Evertshuis tijdens de Nationale Voorleesdagen 2024 een superleuke jeugdvoorstelling, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van het jaar: Help! Een verrassing! De voorstelling wordt gespeeld door Mario Perton en is op donderdagochtend 1 februari te zien in de theaterzaal van het Evertshuis.

Krijg jij de kriebeltjes van een verrassing?

Is een verrassing spannend?

Wordt jij blij van een verrassing?

Misschien droom jij wel van een verrassing.

Wat doe je als deze verrassing uitkomt?

Tim een kind net zoals jij en ik. Hij is dol op ravotten, dansen en avonturen. Hij komt tijdens een van zijn muzikale ravot avonturen een bijzondere verrassing tegen. Is deze verrassing voor hem? Tim krijgt kriebeltjes, wat zal er in de verrassing zitten? In deze interactieve, muzikale en zelfs tikkeltje magische voorstelling, zit in elk hoekje wel een verrassing.

Het prentenboek ‘Help! Een verrassing!’ is geschreven door Miriam Bos. De voorstelling wordt gespeeld door Mario Perton, bekend van o.a. Studio100, Disney, Pim & Pom theaterproducties en Jip & Janneke. Mario zoekt met humor en een duidelijk aanstekelijke mimiek naar interactie voor jong en oud.

Het begint om 9.30 uur, kaartjes kosten € 8,50. Voor meer informatie en reserveren zie www.evertshuis.nl/jeugdtheater-help-een-verrassing.

Praktische informatie

DONDERDAG 1 FEBRUARI 2024

JEUGD & FAMILIE (2+)

AANVANG 9.30 uur

ENTREE € 8,50

EVERTSHUIS Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | Tel. 0172-618484

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter