Goed voornemen: dansen

Alphen a/d Rijn – Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. Veel mensen proberen vanaf januari hun leven een beetje gezonder te maken. Hoe duidelijker het voornemen, hoe groter de kans van slagen. Wat ook helpt is een routine en een vaste dag. De ultieme tip: doe een danscursus. Dansen verbetert balans, geheugen, concentratie en zelfvertrouwen, naast lenigheid, kracht, conditie én een goede lichaamshouding. Parkvilla start binnenkort nieuwe danscursussen. Om een cursus uit te proberen, is het mogelijk eerst maar 5 lessen af te nemen.

‘Welke leeftijd of ervaring je ook hebt, we hebben bij Parkvilla altijd een danscursus die bij je past. Vanaf 2,5 jaar is er peuter- en kleuterdans en tot hoge leeftijd kun je meedoen’, licht Jeroen de Meij van Parkvilla toe. ‘Op 24 januari start moderne dans, een dynamische dansstijl. Vanaf 2,5 jaar kunnen peuters, met één begeleider, op dansles. Samen met de docent genieten zij in de les van bewegen en dansen op muziek, met spel en fantasie. De lessen sluiten aan op de belevingswereld van het kind en spelenderwijs wordt er gewerkt aan motorische vaardigheden, zelfvertrouwen en creativiteit.

Talentklas De talentklas is geschikt van 8 tot 12 jaar. Deze leerlingen overwegen wellicht om later van dans hun beroep te maken. In het verleden zijn verschillende leerlingen van Parkvilla doorgestroomd naar professionele dansopleidingen. Verder zijn er meer dan twintig verschillende danscursussen van klassiek ballet tot aan jazz en modern.

Meer informatie vind je op www.parkvilla.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp