Diversiteit in Kunst: Nieuwe Expositie in het Groene HartHuys

Bodegraven – Het Groene HartHuys verwelkomt op zondag 28 januari een boeiende en gevarieerde expositie, waarbij vier getalenteerde kunstenaars hun werken tentoonstellen. De expositie loopt tot en met 6 maart, en biedt bezoekers een verrassende kijk op diverse kunstvormen.

Anaam al-Kabtan, met kunstzinnige roots uit het Fine Art Institute in Bagdad, presenteert haar nieuwste creaties in zijden sjaals. Haar vaardigheden in tekenen en schilderen worden prachtig weerspiegeld in deze handgemaakte meesterwerken. Magda Rijneke dompelt het publiek onder in de wereld van mediterrane keramische kunst. Gemaakt van grove chamotteklei, worden haar schalen en kunstobjecten verrijkt met oxides en natuurlijke structuren, waardoor ze een uniek karakter krijgen.

Met een creatieve carrière van maar liefst 30 jaar onthult Bea van Kempen – Bianchi haar realistische werken, voornamelijk portretten, die getuigen van vrolijkheid en kleurrijkheid. Haar beheersing van pastelkrijt, acryl- en olieverf komt tot leven in deze veelzijdige expositie. Mirjam Aalbers brengt natuur en duurzaamheid samen in haar unieke sieraden. Haar kettingen en hangers zijn een kunstig samenspel van materialen geïnspireerd door de natuur. Ook haar smaakvolle en unieke opbergdoosjes maken deel uit van deze bijzondere collectie.

De opening van deze nieuwe expositie is op zondag 28 januari in het Groene HartHuys (Bouwsteeg 6, Bodegraven).

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter