De Zon Bodegraven presenteert de Hollandse Avond

Feestelijke avond met topartiesten en DJ in grootste kroeg van Bodegraven op 3 februari 2024


BODEGRAVEN,- Na een lange periode van afwezigheid organiseert De Zon Bodegraven op zaterdag 3 februari 2024 de langverwachte Hollandse Avond. Met drie topzangers, een ervaren DJ en lokale artiesten belooft het een onvergetelijke avond te worden in de grootste kroeg van Bodegraven.

Het hoofdprogramma van de avond bestaat uit optredens van drie gerenommeerde zangers: Jérôme, Hugo Beijeman, en Chicco. Jérôme, een lokale bekendheid en entertainer, zal het publiek trakteren op een energieke show. Daarna betreedt de veelzijdige Hugo Beijeman het podium, bekend om zijn Nederlandse meezingers en eigen hits. Tot slot zal volkszanger Chicco, opkomend talent uit Den Haag, het feest naar een hoogtepunt brengen met zijn kenmerkende Haagse mat en aanstekelijke optredens.

De avond wordt nog verder opgefleurd door de aanwezigheid van een ervaren DJ, die tussen de live-optredens door de beste Hollandse hits zal draaien en openstaat voor verzoeknummers. De zaal wordt feestelijk aangekleed in de kleuren rood, wit, blauw, en oranje, passend bij het Hollandse thema.

Het evenement begint om 21:00 uur en zal doorgaan tot 03:00 uur. Voor degenen die deze feestelijke avond willen bijwonen, is het raadzaam om tickets op tijd te reserveren via de officiële website: Tickets De Zon Bodegraven.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over het evenement, bezoek de evenementenpagina op Facebook: De Zon Hollandse Avond.

Mis deze kans niet om samen met vrienden te genieten van een spetterende Hollandse Avond bij De Zon Bodegraven.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter