Winterconcert MCB & Projectorkest Bodegraven in t Centrum van de Ontmoetingskerk

Bodegraven – Op zaterdagmiddag 27 januari 2024 om 14:30 uur presenteert het Muziek Collectief Bodegraven een betoverend Winterconcert in ‘t Centrum van de Ontmoetingskerk, gelegen aan Spoorstraat 11 in Bodegraven.

Het belooft een aantrekkelijk en gevarieerd middag te worden, waarbij de leerlingen van het MCB het publiek laten delen in hun diepe passie voor muziek. Het repertoire omvat een breed scala, van (licht) klassiek tot pop, van Latin tot eigen improvisaties. Verwacht solistische optredens, duetten, ensembles, en meeslepende orkeststukken. Tijdens de pauze halverwege het programma is er gelegenheid om aan de bar een verfrissend drankje te bestellen.

Een bijzonder hoogtepunt van de middag is het Project Orkest Bodegraven, onder leiding van dirigent Lucienne de Valk. Dit ensemble, bestaande uit muzikanten van diverse leeftijden, heeft zich in enkele weken tijd bekwaamd in indrukwekkende stukken als de Ouverture Egmont van Beethoven, het beroemde ‘Dance of the Hours’ van Amilcare Ponchielli, de traditionele melodie van Shenandoah, en muziek uit de film ‘The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring’.

De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage na afloop ter bestrijding van de kosten wordt zeer op prijs gesteld. Een muzikale ervaring die warmte brengt te midden van de winterkou.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter