Country Muziek Feest in De Spil met Jaap van den Berg

Reeuwijk – Op vrijdagmiddag 19 januari wordt het gezellig in dienstencentrum De Spil in Reeuwijk , want niemand minder dan Jaap van den Berg zal het podium betreden voor een onvergetelijk optreden. Het evenement begint om 14:30 uur en duurt tot 16:00 uur, waarbij de deuren van de zaal al om 14:15 uur open zijn voor publiek. Voor slechts € 3,- per persoon, inclusief een kopje koffie of thee, ben je van harte welkom om te genieten van een muzikale middag.

Jaap van den Berg brengt country songs, maar dat is nog niet alles! Naast de kenmerkende klanken van country, trakteert hij het publiek ook op prachtige gospelnummers en bekende Nederlandse liedjes.

Countrymuziek is vooral emotie

De geschiedenis van countrymuziek gaat over emoties en verhalen. Oorspronkelijk geworteld in de zuidelijke Verenigde Staten, vindt countrymuziek zijn oorsprong in de volksmuziektradities van Europese immigranten. Het genre heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en versmolten met diverse invloeden, variërend van blues tot gospel en folk. Vandaag de dag blijft countrymuziek een geliefd genre dat de harten van luisteraars over de hele wereld verovert.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter