Betoverend filmdebuut ‘Past Lives’ in het Evertshuis

Bodegraven – Een betoverende filmdebuut staat op het programma van het Evertshuis op vrijdag 19 januari, waar het semi-autobiografische regiedebuut ‘Past Lives’ van Celine Song wordt vertoond. Het verhaal volgt Naomi en haar jeugdliefde Hae Sung, die na twaalf jaar radiostilte weer met elkaar in contact komen.

Naomi Young en Hae Sung, als prepubers verliefd in Seoul, worden gescheiden wanneer Naomi met haar familie naar Canada emigreert. Na 24 jaar ontmoeten ze elkaar opnieuw, en de oude liefde laait weer op. Echter, Na Young is nu getrouwd en heeft alle banden met haar vroegere leven verbroken. Wat gebeurt er als twee totaal verschillende werelden elkaar kruisen en allebei aanspraak maken op haar liefde?

Vijf sterren

De film, die de Volkskrant bekroonde met 5 sterren, wordt geprezen om zijn volwassenheid en aangrijpendheid. Celine Song vermijdt de valkuil van ‘wat-als-scenario’s’ over voorbije levens en concentreert zich op het hier en nu, wat ‘Past Lives’ tot een van de mooiste films van 2023 maakt.

De vertoning begint om 20.00 uur, en kaarten zijn verkrijgbaar voor € 11,00, inclusief een drankje. Voor meer informatie en het reserveren van tickets kunt u terecht op www.evertshuis.nl/film-past-lives.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter