Repair Café Waarder viert 7 jaar succesvol repareren

Waarder – Het Repair Café Waarder heeft de afgelopen zeven jaar met succes defecte elektronica gerepareerd en daarmee een bijdrage geleverd aan het verminderen van de weggooimaatschappij. Iedere eerste vrijdagmiddag van de maand staan zes technici en een gastvrouw paraat om de gemeenschap te helpen met het herstellen van hun kapotte apparatuur.

Het afgelopen jaar was bijzonder vruchtbaar voor het Repair Café, met 73 verschillende items die ter reparatie werden aangeboden gedurende 12 maanden. Van deze gevallen slaagde het team erin om 53 keer het defect op te lossen, wat resulteert in een indrukwekkend succespercentage van 72,5%. Een bewonderenswaardige inzet om elektronica een nieuw leven in te blazen en onnodige verspilling tegen te gaan.

Om dit jubileum te vieren, nodigt het Repair Café Waarder iedereen uit om op vrijdag 5 januari tussen 14.00 en 16.00 uur langs te komen in de Huiskamer van Waarder. Een gelegenheid om de vrijwilligers te bedanken en te ontdekken hoe zij al jarenlang met toewijding en vakmanschap bijdragen aan een duurzamere samenleving. Of u nu een kapot apparaat heeft dat gerepareerd moet worden of gewoon nieuwsgierig bent naar het werk van het Repair Café, uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld. Samen vieren we zeven jaar van succesvolle reparaties en een positieve impact op het milieu.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter