Saxofoonlegende Hans Dulfer betreedt het podium in Woerden

Woerden, Hans Dulfer, de gerenommeerde en baanbrekende saxofonist die Nederland op de kaart zette in de wereld van de jazz, komt naar Woerden met zijn nieuwste project: Dulfer! Total Response. Met zijn onvermoeibare passie voor muziek en zijn indrukwekkende carrière belooft dit optreden een onvergetelijke ervaring te worden.

Hans Dulfer heeft met zijn spraakmakende en vooruitstrevende formaties, waaronder Perikels, Reflud en Big Boy, zijn naam gevestigd als de meest prominente saxofonist van Nederland. Daarnaast speelde hij een cruciale rol in de opkomst van de Nederlandse jazzscene, met zijn betrokkenheid bij legendarische concerten in Paradiso, zijn adviesrol voor het North Sea Jazz Festival en zijn mede-oprichting van het Bimhuis.

De Dulfer! Total Response-tour 2023/2024 laat zien dat de 83-jarige saxofonist nog altijd springlevend is. Na een succesvolle week met dochter Candy in de Blue Note Club in Tokyo, staat hij nu op Nederlandse podia en festivals met zijn nieuwe band. De all-star bezetting, samengesteld uit de crème de la crème van de Nederlandse muziekscene, heeft het afgelopen jaar bewezen een genadeloze en speelse eenheid te zijn, doordrenkt van speelplezier en energie.

Op dinsdagavond 9 januari schittert Hans Dulfer in het kader van het RIE Theater RIEvival project in Podium Bredius, gelegen aan de Burgemeester H.G. van Kempensingel 31, Woerden. Wees er snel bij, want het aantal tickets is beperkt. Mis deze kans niet om de onweerstaanbare saxofoonklanken van Hans Dulfer live te ervaren! De avond begint om 20:00 uur, en tickets zijn verkrijgbaar voor € 16,50 (+ € 1,- servicekosten). Bestel nu je tickets en verzeker jezelf van een plek bij dit unieke muzikale evenement!

Het aantal tickets is beperkt. Bestel snel je tickets!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter