Kamerorkest Midden-Holland nodigt muziekliefhebbers uit voor open repetitie

Gouda – Het Kamerorkest Midden-Holland, bestaande uit enthousiaste gevorderde amateurs, opent zijn deuren voor een Open Repetitie op maandag 29 januari. Met een repertoire dat zich uitstrekt van de late barok tot de vroege romantiek, staat het orkest garant voor muzikaal speelplezier met een groeiende ambitie.

Het orkest, onder leiding van dirigent Sjoerd Haver, legt de nadruk op zowel plezier als groei. De wekelijkse repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in Gouda. Er wordt samen hard gewerkt het repertoire van hoog niveau neer te zetten.

Kamerorkest Midden-Holland streeft naar drie tot vijf concerten per jaar, variërend van voorjaars- en najaarsconcerten tot deelname aan lokale evenementen zoals kaarsjesavond en de Goudse keramiekdagen. De concerten vinden vooral plaats in de gemeentes Zuidplas en Gouda,

Mocht je geïnteresseerd zijn dan ben je van harte uitgenodigd voor de Open Repetitie. Een uitgelezen kans om de sfeer te proeven, kennis te maken met de leden en te ontdekken hoe het Kamerorkest Midden-Holland muzikale uitdagingen aangaat.

Voor aanmeldingen en meer informatie kun je contact opnemen via kamerorkest@somh.nl of een bezoek brengen aan de website www.somh.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter