Ontdek de Sfeer bij Promising Voices

Bodegraven – Mensen met een passie voor zingen en de wens om hun enthousiasme te delen, zijn uitgenodigd om de sfeer te proeven bij Promising Voices. Op de inloopavonden op dinsdag 16 en 23 januari 2024 krijgen geïnteresseerden de kans om kennis te maken met het koor en het repertoire. Deze avonden bieden een ideale gelegenheid voor een vliegende start en een goede kennismaking.

Benjamin Rutjens, sinds maart 2023 lid van Promising Voices, beveelt de inloopavonden van harte aan. “Het bijwonen van de Kerstzang was een jaarlijkse traditie voor mij, en na een optreden van Promising Voices bij het Korenfestival in Bodegraven besloot ik om een avond met het koor mee te zingen. Thuis zing ik graag en regelmatig met veel muziek, wat mij positieve energie geeft. Inmiddels ben ik bijna een jaar lid en stond ik afgelopen december zelf op het podium tijdens de Kerstzang. Het is geweldig om de passie voor zingen te delen met anderen en mensen te raken met onze liederen.”

Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens een van deze inloopavonden in de Ichthuskerk, Stationsweg 17 te Bodegraven, met inloop vanaf 20:00 uur. De leden van Promising Voices variëren in leeftijd van 18 tot 60 jaar. Aanmelden vooraf is niet nodig, en het staat vrij om een vriend, vriendin, collega of andere bekende mee te nemen om de avond nog gezelliger te maken!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter