De Polderband rockt het jaar in bij Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek, – Op zondagmiddag 7 januari 2024 staat het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek in het teken van stevige beats en tijdloze melodieën. De Krimpense rockband, De Polderband, neemt het podium over en belooft het publiek een onvergetelijke muzikale ervaring. Met een uitgebreid repertoire dat blues, pop en rock uit de jaren ’70, ’80 en ’90 omvat, staat De Polderband garant voor een gevarieerde show. Het publiek kan zich verheugen op covers van legendarische bands zoals The Eagles en The Doobie Brothers, maar ook op eigen creaties die het unieke geluid van De Polderband belichamen.

De band bestaat uit bekende muzikanten uit de Krimpenerwaard, met gitaristen Frans Blind en René de Beuk, bassist Boetje Sengkerij, en drummer Hans Siefert. Pieter Harcksen voegt een extra dimensie toe met zijn gitaarsynthesizer. In sommige nummers wordt het publiek getrakteerd op meerstemmige zang, een kenmerk dat de veelzijdigheid van De Polderband onderstreept. Opmerkelijk is dat drie van de vijf bandleden eerder hebben gespeeld in de bekende funkformatie The (Frozen) Frog, waardoor het optreden een extra vleugje muzikale geschiedenis krijgt.

Voor degenen die op zoek zijn naar een muzikaal middag om het nieuwe jaar mee in te luiden, opent het Cultuurhuis de deuren om 14.30 uur. De show begint om 15.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor € 12,50.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter