Nieuwjaarsreceptie van Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

Gouda – De traditionele nieuwjaarsreceptie van Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’, in hun eigen clubgebouw aan het Ankerpad 2 in Gouda, wordt ook dit jaar voorafgegaan door een concert van één van de eigen onderdelen. 

Dit jaar zal het Harmonie orkest de bezoekers muzikaal trakteren. Met werken zoals Mountain Thyme (over een jongeman op zoek naar een liefje), Aurora Borealis (over het noorderlicht) en Polar Express (over twijfel en op ontdekking gaan om er achter te komen wat de waarheid is) geeft het orkest invulling aan het thema ‘hoop en dromen’. Het orkest staat onder leiding van dirigent Martijn Rondel die tevens een toelichting zal geven op de te spelen stukken.

Na het gratis toegankelijke concert zal er geproost worden op een nieuw mooi, muzikaal verenigingsjaar. U bent van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen op zondag 7 januari om 14:30 uur.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp