SSCB De Zon Bodegraven Presenteert Jam Fever met Special Guest WAM!

Bodegraven, De Zon, vrijdag 12 januari

Bodegraven – Na de festiviteiten rond Kerst en Oud & Nieuw, staat er op vrijdag 12 januari bij SSCB De Zon Bodegraven een muzikale knaller op het programma: Jam Fever met als special guest de getalenteerde band WAM!.

Ook in 2024 gaat SSCB De Zon Bodegraven onverminderd door met het maandelijkse open podium, Jam Fever. In de inmiddels bekende vertrouwde, ongedwongen en ontspannen sfeer krijgt iedereen de kans om het podium te betreden en zijn muzikale talent te laten zien. Dit jaar zullen naast het open podium ook regelmatig beginnende of gevorderde bands schitteren tijdens ’30 minutes of fame’ mini-concerten. Houd dus de social media-kanalen van De Zon in de gaten voor de laatste updates.

Op vrijdag 12 januari is het de beurt aan WAM! 

Uit liefde voor muziek en na eerdere samenwerkingen hebben deze drie ervaren muzikanten twee jaar geleden de band WAM! opgericht. Deze jongens hebben zich helemaal toegelegd op de blues & jazz en staan garant voor een knap stukje improvisatie. Dat belooft dus wat! 

Kortom kom gezellig langs en geniet van een avond vol muzikale verrassingen! De entree is zoals altijd gratis.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter