Flo Kortekaas wint Cultuur Aanmoedigingsprijs 2023

Flo Kortekaas werd thuis overvallen met het heugelijke nieuws dat zij de winnaar is van de Cultuur Aanmoedigingsprijs 2023.

Woerden – Flo Kortekaas, een getalenteerde grafisch ontwerpster uit Woerden, wordt bekroond met de Cultuur Aanmoedigingsprijs 2023, uitgereikt door het Cultureel Platform Woerden. Haar unieke kijk op het dagelijkse leven komt tot uiting in veelzijdige ontwerpen, waarin ze haar passie voor tekenen combineert met digitale technieken. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie op 17 januari 2024 om 19:30 uur in Podium Bredius, Woerden.

Flo Kortekaas heeft sinds 2018 indruk gemaakt met haar kunstwerken die geïnspireerd zijn op alledaagse activiteiten, variërend van boodschappen doen tot reizen met de trein. Haar unieke benadering van grafisch ontwerp trok de aandacht getrokken van het Cultureel Platform Woerden, dat sinds 2018 om het jaar de Cultuur Aanmoedigingsprijs uitreikt aan jong talent in diverse culturele disciplines.

De cultuur aanmoedigingsprijs, bedoeld voor talent op het gebied van letteren, toegepaste kunst, podiumkunsten, beeldende kunsten of andere cultuurvormen, omvat naast een oorkonde en een geldbedrag ook een fles champagne. Flo Kortekaas de kreeg de fles champagne al thuis en zal de volledige prijs, inclusief de oorkonde en het geldbedrag, ontvangen tijdens de prijsuitreiking op 17 januari.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Cultureel Platform Woerden zal Flo Kortekaas de volledige motivatie horen achter haar uitverkiezing tot winnaar van de Cultuur Aanmoedigingsprijs 2023. De bijeenkomst waar iedereen welkom is biedt tevens de gelegenheid om meer van haar creatieve werk te bewonderen.

Details van de Prijsuitreiking:

  • Datum: 17 januari 2024
  • Tijd: 19:30 uur
  • Locatie: Podium Bredius, Woerden

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter