Feestelijk Oliebollenfestijn bij Muziekvereniging OBK Driebruggen!

Driebruggen – In de knusse kas van Piet van Eijk aan het Hoogeind kwamen op de een na laatste dag van het vorig jaar de oliepannen weer tot leven,. Klaar om de heerlijkste oliebollen en appelbeignets te produceren. De geoliede machine van ervaren bakkers, inpakkers en bezorgers draaide als vanouds, en al snel werden de eerste verrukkelijke lekkernijen ingepakt voor bezorging bij de enthousiaste klanten in Driebruggen, Waarder en omstreken. Kortom de smaakvolle traditie van OBK Driebruggen werd opnieuw een geslaagde oliebollenactie.

Ondanks een licht verminderde vraag vergeleken met voorgaande jaren – waarschijnlijk door het weekend – hebben de toegewijde teams hun uiterste best gedaan om een kwalitatief hoogstaand product te leveren. OBK Driebruggen wil alle klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen en het bestellen van de verrukkelijke oliebollen en appelbeignets.

OBK Driebruggen kijkt overigens reikhalzend uit naar een muzikaal 2024. Met hoogtepunten zoals het concours in Enschede op zaterdag 9 november en voorafgaand een try-out in Bodegraven bij het Streekfestival, belooft het een muzikaal jaar te worden. Daarnaast staan er nog meer prachtige activiteiten op de agenda, waaronder een uniek optreden in het Amadeushuis in Waarder door het opleidingsorkest en het Voorjaarsconcert op zaterdag 6 april.

Houd de pers en social media dus goed in de gaten voor alle updates en aankondigingen!

Muziekvereniging OBK Driebruggen wenst iedereen een gezond en muzikaal 2024 toe!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter