Street-Art Kunstenaar Karski Deelt Graffiti Avonturen tijdens Tentoonstelling in Stadsmuseum Woerden

Woerden – In aansluiting op de tentoonstelling STREET ART zal de wereldberoemde kunstenaar Karski op dinsdag 30 januari een boeiende avond verzorgen in het Stadsmuseum Woerden. Gedurende de avond zal hij alles onthullen over zijn graffiti avonturen, zowel nationaal als internationaal.

Tijdens deze unieke bijeenkomst zal Street-Art kunstenaar Karski diep ingaan op zijn kunstwerken, de bronnen van inspiratie die hem drijven en de geavanceerde technieken die hij hanteert om zijn meesterwerken tot stand te brengen. De aanwezigen zullen samen met de kunstenaar de STREET ART expositie verkennen en krijgen de gelegenheid om vragen te stellen.

Roy Valk, beter bekend onder zijn artiestennaam Karski, heeft in de afgelopen jaren als artiest en curator indrukwekkende graffiti projecten opgezet. Hij heeft zich bewezen als een marktleider op het gebied van grote graffiti schilderingen. Onder zijn echte naam heeft hij een reputatie opgebouwd en met zijn ideeën en concepten heeft hij inspirerende muurschilderingen gecreëerd. Steeds weer streeft hij naar perfectie, met de ambitie om het beste van het beste te leveren bij elke schildering. Zijn ervaring, snelle communicatie en uitgebreide netwerk garanderen dat elke muurschildering een absolute WoW-factor heeft.

Details van de Bijeenkomst

  • Datum: Dinsdag 30 januari
  • Tijd: 19:30 tot 21:00 uur
  • Locatie: Stadsmuseum Woerden
  • Toegang: € 10,- per persoon, inclusief koffie/thee met lekkers

Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden via e-mail naar contact@stadsmuseumwoerden.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter