Nieuwjaarsconcert pianiste Vivianne Cheng in Waddinxveen

Waddinxveen – Op vrijdagavond 5 januari 2024 om 19:30 uur luidt de getalenteerde Amerikaanse pianiste Vivianne Cheng het Nieuwjaar in met een speciaal pianoconcert in de Remonstrante kerk aan de Zuidkade in Waddinxveen.

Vivianne Cheng, een begaafde pianiste met een achtergrond in The Juilliard School in de Verenigde Staten, heeft haar muzikale vaardigheden naar Europa gebracht. Haar doordachte pianospel biedt ruimte aan de verbeelding en heeft haar op de grote podia van Europa en de Verenigde Staten gebracht. Ze heeft samengewerkt met leden van het Concertgebouworkest en is te beluisteren geweest op Podium Klassiek en NPO Klassiek.

Het pianoconcert belooft een avond vol meeslepende muziek, waar Vivianne Cheng haar talent inzet om het publiek te verrassen en te inspireren. Momenteel deelt ze haar kennis als docent in Salzburg en Utrecht.

Programma

Vivianne Cheng zal in de bijzondere sfeer van de zaal van de Remonstrantse kerk (op vleugel)
de volgende werken ten gehore brengen om het nieuwe jaar muzikaal in te luiden!

Schumann (1810 – 1856)Waldszenen, Op. 82

Mozart (1756 – 1791)Fantasia in D minor

Liszt (1811 – 1886): Vallée d’Obermann

Scriabin (1872 – 1915): Sonata No. 10

Liszt (1811 – 1886): Ballade in B minor


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter