Nieuw Project van Project(symfonie)orkest Bodegraven: MCB Winterconcert op 27 januari

Bodegraven – Het Project(symfonie)orkest Bodegraven kondigt met enthousiasme een nieuw kort project met nieuwe composities aan: het MCB Winterconcert op zaterdagmiddag 27 januari a.s. Het veelzijdige repertoire van het Project(symfonie)orkest Bodegraven omvat een bekende klassieke ouverture, een prachtige traditionele compositie en voegt een vrolijke knipoog toe aan “de tijd”. Daarnaast zullen verschillende filmmuziekstukken worden uitgevoerd,

Daarnaast nodigt het orkest getalenteerde musici uit om de gelederen te versterken. Momenteel is er ruimte voor 2 trompetten, 1 bastuba, 1 dwarsfluit, 1 hobo en natuurlijk voor een overvloed aan strijkers. De repetities vinden plaats in het Evertshuis in Bodegraven.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de Facebookpagina artistiek leider en projectdirigent van het orkest, Lucienne Valk en daar is ook meer info te krijgen over repetitiedata, -tijden en kosten. Met de eerste repetitie die snel nadert wordt iedereen aangemoedigd om mee te doen aan dit uitdagende muzikale project.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter