Jubileumjaar Fuut ingeluid met Nieuwjaar duik

Het 50-jarig jubileum van zwembad De Fuut in Reeuwijk start met een frisse duik, want op zaterdag 6 januari 2024 opent De Fuut haar deuren om 9:45 uur en klinkt om 10:00 uur klinkt het startschot voor een frisse duik in het water. Een primeur die zeker de geschiedenisboeken van De Fuut zal halen. Na de duik staat er een heerlijk verwarmend drankje voor iedereen klaar deze verkwikkende start van het nieuwe jaar hebben aangedurfd. Ook toeschouwers zijn van harte welkom om de moedige duikers aan te moedigen

Om de kosten te dekken wordt er een kleine vergoeding van 2 euro entree per persoon gevraagd en contante betalingen worden geaccepteerd. Eenmaal opgewarmd is iedereen uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie, waar een toost wordt uitgebracht op het jubileumjaar van De Fuut. Of je nu een actieve vrijwilliger bent, een fanatieke zwemmer of simpelweg een Fuut-fan, iedereen is welkom!

Meld je aan voor deze bijzondere Nieuwjaarsduik door een e-mail te sturen naar monique@zwembaddefuut.nl. Vermeld hierin je naam en geef aan of je als dappere duiker het water in springt of als toeschouwer langs de kant de helden komt aanmoedigen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter