Het Kerstverhaal van Burgemeester Michiel Grauss


Bijna alweer een jaar lang vervult Michiel Grauss met warmte en betrokkenheid zijn nieuwe ambt van burgervader van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en als een ware vertolker van het gemeenschapsgevoel sluit hij dit jaar de reeks kerstverhalen van EditieGroeneHart.nl af met een bijzondere uniek en verrassend verhaal over liefde en verbinding. Vanzelfsprekend met de mooie kerstgedachte dat in Bodegraven-Reeuwijk niet alleen huizen worden versierd met lichtjes, maar ook de harten worden verlicht met de warmte van alle bijzonder kerstverhalen.

Want de kerstperiode is natuurlijk niet compleet zonder onze jaarlijkse traditie van video’s met kerstverhalen, voorgelezen door zowel bekende als minder bekende inwoners van Bodegraven-Reeuwijk. Deze hartverwarmende verhalen brengen niet alleen een feestelijke sfeer, maar dragen vaak ook een mooie boodschap met zich mee. Elk verhaal is zorgvuldig uitgezocht door de vertolker zelf en voor ons als team van EDGH.nl vormt dit initiatief een essentieel onderdeel van ons platform en natuurlijk van de feestdagen. Een uiting van de warmte en verbondenheid die de kersttijd zo bijzonder maken. Het is als team ieder jaar weer  ons gezamenlijke cadeau aan jullie onze lezers en volgers.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter