Het Suikerfeest uitgelegd door Mohamed van onze kidsredactie

In onze schitterende kidsredactie is er nog zo’n jonge journalistieke ster die straalt: Mohamed! Het vertellen van een kerstverhaal is voor hem net zo’n avontuur als voor de andere leden van fditteam, maar ligt ietsje ingewikkelder vanwege zijn Islamitische geloof. Daarom hebben we hem speciaal uitgenodigd om voor de camera  mee te nemen in de wereld van een van zijn feestelijke tradities. het Suikerfeest of te wel Eid al-Fitr,. Hij deelt met enthousiasme en trots de betekenis, tradities en vreugde die dit feest voor hem en zijn dierbaren zo bijzonder maken. . 🌟✨

De kerstperiode is natuurlijk niet compleet zonder onze jaarlijkse traditie van video’s met kerstverhalen, voorgelezen door zowel bekende als minder bekende inwoners van Bodegraven-Reeuwijk. Deze hartverwarmende verhalen brengen niet alleen een feestelijke sfeer, maar dragen vaak ook een mooie boodschap met zich mee. Elk verhaal is zorgvuldig uitgezocht door de vertolker zelf en voor ons als team van EDGH.nl vormt dit initiatief een essentieel onderdeel van ons platform en natuurlijk van de feestdagen. Een uiting van de warmte en verbondenheid die de kersttijd zo bijzonder maken. Het is als team ieder jaar weer  ons gezamenlijke cadeau aan jullie onze lezers en volgers.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter