Een kerstverhaal van Matthja Sterk

De Bodegraafse Matthja Sterk is en creatieve geest met een passie voor de buitenlucht en dat gevoel van vrijheid brengt ze graag tot uiting in haar werk als vormgever.  Haar ontwerpstijl omschrijft ze  als een kameleon die meebeweegt met de wensen van de doelgroep, kenmerkt zich door strakke lijnen met een vrouwelijke touch, perfecte balans, ademruimte en een vleugje groen – haar favoriete kleur en symbool voor duurzaamheid.

We zijn dan ook supertrots dat we Matthja hebben kunnen strikken om vanuit haar professie in 2024 over onze schouders mee te gaan kijken  met een aantal spraakmakende projecten die we met het team gaan oppakken. Een nieuwe richting maar daarover snel meer. Kortom toen we haar vroegen om voor de camera ook een kerstverhaal voor te lezen, was het direct een “ja wat leuk!

De kerstperiode is natuurlijk niet compleet zonder onze jaarlijkse traditie van video’s met kerstverhalen, voorgelezen door zowel bekende als minder bekende inwoners van Bodegraven-Reeuwijk. Deze hartverwarmende verhalen brengen niet alleen een feestelijke sfeer, maar dragen vaak ook een mooie boodschap met zich mee. Elk verhaal is zorgvuldig uitgezocht door de vertolker zelf en voor ons als team van EDGH.nl vormt dit initiatief een essentieel onderdeel van ons platform en natuurlijk van de feestdagen. Een uiting van de warmte en verbondenheid die de kersttijd zo bijzonder maken. Het is als team ieder jaar weer  ons gezamenlijke cadeau aan jullie onze lezers en volgers.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp