Het kerstverhaal van Jibbe & Isabel

Twee van onze kidsjournalisten met wat ons betreft sterrenstatus!

Vandaag gaan Jibbe en Isabel, twee bruisende leden van de kidsredactie van EDGH.nl, gezellig samen hun favoriete kerstverhaal voorlezenOndanks dat ze inmiddels beiden op de middelbare school zitten, blijven ze onze trotse jonge journalisten waar we bewondering voor hebben!

Deze twee toppers hebben samen met alle andere leden van deze jonge redactie al heel wat interessante video’s en podcasts voor ons gemaakt. Niets is te gek voor het team; of het nu gaat om lokale verkiezingen, de wondere wereld van kaas, het aanpakken van pesten of zelfs het beoordelen van de kwaliteit van friet in de gemeente, ze draaien er hun hand niet voor om. 

Hoewel ze nu iets minder actief zijn (want school is natuurlijk superbelangrijk), zijn we niet minder trots op hen. En niet alleen op Jibbe en Isabel, maar op alle fantastische leden van de kidsredactie! Jullie zijn onze sterren en we kijken uit naar nog veel meer inspirerende verhalen en avonturen in het nieuwe jaar. 

De kerstperiode is natuurlijk niet compleet zonder onze jaarlijkse traditie van video’s met kerstverhalen, voorgelezen door zowel bekende als minder bekende inwoners van Bodegraven-Reeuwijk. Deze hartverwarmende verhalen brengen niet alleen een feestelijke sfeer, maar dragen vaak ook een mooie boodschap met zich mee. Elk verhaal is zorgvuldig uitgezocht door de vertolker zelf en voor ons als team van EDGH.nl vormt dit initiatief een essentieel onderdeel van ons platform en natuurlijk van de feestdagen. Een uiting van de warmte en verbondenheid die de kersttijd zo bijzonder maken. Het is als team ieder jaar weer  ons gezamenlijke cadeau aan jullie onze lezers en volgers.

#KidsRedactie #Trots #JournalistiekTalent #Sterrenstatus

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp