KUNST NET EVEN ANDERS: Een kunstzinnig spektakel met rappers, breakdance en Street Art in het theater

Woerden – Een bruisend hiphop spektakel staat op het programma in het Klooster op zaterdag 30 december 2023! Als aanvulling op de Street Art tentoonstelling in het Stadsmuseum Woerden, slaan de Vrienden van het Stadsmuseum de handen ineen met Heavyspitters XXL, Podium Babylon, UC CREW, het Cultuur Platform Woerden en Street Art Woerden.

Naast een veelzijdige hiphopmanifestatie boordevol muzikale optreden, met rappers en breakdancers kun je genieten van boeiende verhalen over Kunst net even anders door Mariëtte Van Slagmaat, en ontdek je de diepere betekenis van Street Art als spiegel van de samenleving, gepresenteerd door Frans Lander.

De show begint om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De toegang is helemaal gratis! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frans Lander van de Vrienden van het Stadsmuseum Woerden, via telefoonnummer 06 18320568. We hopen je daar te zien!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter