Feestelijk Afsluiten van 2023 met de KidsDisco Countdown in de Zon

Bodegraven – Het is weer zover! Het jaar is voorbijgevlogen, en bij de Zon in Bodegraven sluiten ze 2023 af met het meest spectaculaire feestje van de maand: de laatste KidsDisco van 2023 op vrijdag 29 december. Ze gaan samen knallend het nieuwe jaar tegemoet met een dosis gezellige muziek en de allerleukste kids van het dorp!

Herinner je je nog de gezellige drukte tijdens de Pietendisco vorige maand? Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat er samen werd gedanst op de vrolijke Sinterklaasliedjes. Heb jij ook zo genoten? Voordat het nieuwe jaar begint, wordt dat feest nog eens dunnetjes overgedaan! Dus kom nog één keer genieten, zingen, springen en dansen op de prachtige dansvloer van De Zon. Ben jij er weer bij?

Naast de enthousiaste vrijwilligers staat er natuurlijk weer limonade en chips voor je klaar. En ouders, jullie zijn ook dit keer weer van harte welkom om gezellig mee te feesten, een drankje te doen, of gewoon lekker bij te kletsen. De organisatie hoopt jullie allemaal te zien op dit spetterende afsluitfeest van het jaar, de KidsDisco Countdown!

Tot dan!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter