Het kerstverhaal van Willem IJdo

De kerstperiode is natuurlijk niet compleet zonder onze jaarlijkse traditie van video’s met kerstverhalen, voorgelezen door zowel bekende als minder bekende inwoners van Bodegraven-Reeuwijk. Deze hartverwarmende verhalen brengen niet alleen een feestelijke sfeer, maar dragen vaak ook een mooie boodschap met zich mee.

Elk verhaal is zorgvuldig uitgezocht door de vertolker zelf en voor ons als team van EDGH.nl vormt dit initiatief een essentieel onderdeel van ons platform en natuurlijk van de feestdagen. Een uiting van de warmte en verbondenheid die de kersttijd zo bijzonder maken. Het is als team ieder jaar weer  ons gezamenlijke cadeau aan jullie onze lezers en volgers.

Vanavond schittert Willem IJdo, al jaren een van onze meest bevlogen teamleden, in de schijnwerpers! Met zijn grenzeloze passie voor geschiedenis en hedendaagse ontwikkelingen deelt hij zijn kennis, vaak vergezeld van een ondeugende glimlach die altijd een extra dosis gezelligheid toevoegt. Willem is niet alleen een wandelende encyclopedie, maar ook een van de drijvende krachten achter het ontstaan van EDGH.nl. Trots kijken we terug op bijna drie jaar samenwerking, waarin we samen met Willem dit bijzondere project draaiende houden. Zijn toewijding en enthousiasme zijn de drijvende kracht achter het succes en vanavond vieren we hem als de (kerst)ster die hij is binnen ons geweldige team! 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp