Oppenheimer in de kerstvakantie in het Evertshuis

Bodegraven – De film Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest. Op vrijdagavond 29 december te zien in het Evertshuis.

Wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject, waarvoor hij met een groep wetenschappers de atoombom ontwikkelt. Het is een Amerikaans-Britse biografische film uit 2023. De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw, bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Oscar-winnaar Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project. Robert Downey, Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission.

De film begint om 19.30 uur en duurt inclusief pauze tot ongeveer 22.45 uur. Tickets kosten € 11,00 incl. pauzedrankje. Ga voor meer info en tickets reserveren naar www.evertshuis.nl/film-oppenheimer

Praktische informatie

OPPENHEIMER (12+)

VRIJDAG 29 DECEMBER

FILM

AANVANG 19.30 uur

ENTREE € 11,00 incl. pauzedrankje

Locatie: Theaterzaal Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter