Genoeg te beleven in de kerstvakantie bij Parkvilla

Alphen a/d Rijn – Het monumentale gebouw van Parkvilla is sfeervol versierd. Een mooie plek voor ontspanning met de kerst. Samen met Productiehuis Alphen organiseert Parkvilla vanaf 22 december een aantal voorstellingen genaamd De Notenkraker met toneel en dans vanaf 5 jaar. Dirk Scheele komt op 6 januari met zijn voorstelling Warme handen, koude voeten. Inclusief prachtige decemberliedjes voor 2+. En er zijn films, waaronder twee kerstfilms voor kinderen Teddy’s kerstfeest en Masha en de beer.

Teddy’s kerstfeest gaat over sneeuwvlokken, geurige amandelen en fonkelende lichtjes op de kerstmarkt én een levende teddybeer. Bij Masha en de beer neemt Masha ons mee in een winters verhaal vol magie. Op woensdag 3 januari kunnen kids in pyjama of onesie naar Parkvilla komen en vanaf 9.45 uur genieten van een film en ontbijtbuffet.

Naast de kinderfilms draait onder andere de vrolijke film Rocco en Sjuul en May December met Oscar-winnaars Julianne Moore en Natalie Portman in de hoofdrollen. Op 27 december en 18 januari vertoont Parkvilla de voorpremière van de concertfilm Stop making sense, met de legendarische Talking Heads. Kijk voor alle voorstellingen op parkvilla.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter