Black Gospel Night brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen

Gouda – De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht.

Dit betoverende evenement brengt bekende gospelartiesten, zoals Edsilia Rombley (21/12), Michelle David (22/12), Elvis E en Za-El Gospel Choir samen om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Bezoekers kunnen zich verheugen op een uitgebreide selectie van Gospel, Soul, Spirituals en bekende kerstsongs.

Vanuit het hele land nemen bezoekers voor deze gelegenheid graag de moeite om naar Gouda te komen. Naast de Kerstsfeer in de historische binnenstad van Gouda is het bijwonen van deze speciale Black Gospel Nights, in één van de mooiste kerken van Gouda, het absolute hoogtepunt.

Tickets alleen beschikaar voor 22 december 2023.
De line-up is ook dit jaar weer geweldig. Za-El Gospel Choir onder leiding van Elvis E en queen of (American) Black Gospel Michelle David zijn aanwezig om jullie in vervoering te brengen.  Michelle David is Amerikaanse van origine en dochter van een Amerikaanse dominee. Opgegroeid in de zwarte kerken van Amerika. Ze is verhuisd naar Nederland sinds ‘94 voor haar muzikale carrière in Europa. Michelle is bekend van Big, Black & Beautiful en van haar eigen band Michelle David en The True Tones, de film Abeltje en haar vele optredens bij o.a. Matthijs van Nieuwkerk. Ze mag met recht de American Queen of Gospel worden genoemd, Black gospel die je zal raken.

Evenementdetails:
Datum: 21 (uitverkocht!) en 22 december 2023
Kerkdeuren open: 19.15 uur
Voorprogramma: Sofie de Bruijn
Aanvang gospelconcert: 20.00 uur
Locatie: Sint Janskerk Gouda
Kaartverkoop: Tickets zijn alleen nog verkrijgbaar voor 22 december op www.blackgospelnight.nl

Kerstmis is een tijd van vreugde en reflectie; zegt Hans Peter van den Bosch , oprichter van Eigenwijze Evenementen B.V. We hopen dat ons gospel concert mensen zal inspireren en herinneren aan de diepere betekenis van deze prachtige tijd van het jaar.

Voor meer informatie over “Black Gospel Night” en om uw kaarten te reserveren, kunt u terecht op www.blackgospelnight.nl Laat “Black Gospel Night” uw Kerstmis verlichten en verrijken met prachtige gospelmuziek, kerstliederen en inspiratie. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op 21 (uitverkocht!) en 22 december in de Sint-Janskerk in Gouda voor een onvergetelijke avond.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter