Crowdfundingscampagne voor nieuwe stoelen filmhuis

Alphen aan den Rijn – De bioscoopstoelen bij Parkvilla zijn aan vervanging toe en dat vergt een behoorlijke investering. ‘Elke dag opent ons filmhuis haar deuren. Je kunt dus zeggen dat de inrichting intensief wordt gebruikt’ vertelt Cindy van der Hoorn, coördinator filmhuis. ‘Met de in 2020 overgenomen tweedehandsstoelen dachten we weer jaren vooruit te kunnen, maar helaas.

We willen nu voor kwaliteit gaan en onze bezoekers perfect zitcomfort bieden. Daarin nemen we ook graag extra aankleding mee in de vorm van Art Deco wandlampen. De kosten van 35.000 euro kunnen wij helaas niet uit eigen middelen bekostigen. We roepen particulieren en bedrijven op om een donatie te doen. Iedere bijdrage is welkom.’

‘Wij hopen dat veel mensen en ook bedrijven Parkvilla een warm hart toedragen en helpen de authenticiteit van de sfeervolle zaal te behouden en bezoekers optimaal zitcomfort bieden. Iedereen die doneert doet automatisch mee aan een loterij en een donatie van 450 euro of meer krijgt een plekje op het ‘Zalig zitten’ donatiebord. Dit bord krijgt een prominente plek in ons gebouw.’

‘De upgrade past ook mooi in lijn met recente vernieuwingen. Zo zijn zowel de filmserver als filmprojector de afgelopen twee jaar vervangen. De techniek is optimaal en daar horen straks ook geheel nieuwe stoelen bij. Het beste zitcomfort voor onze trouwe en toekomstige bezoekers om de beste films te komen kijken. De afgelopen jaren is ons filmaanbod gegroeid. We vertonen 7 dagen per week films. Dat is een divers aanbod van nationale en internationale producties, waaronder veel Europese Cinema. Van drama, komedie, actie en kostuumfilms tot klassiekers, documentaires en concertregistraties. Sinds 2021 is ook de theaterzaal uitgerust met filmapparatuur en wordt deze zaal ook voor filmprogrammering ingezet. Het aanbod is daardoor breder, er kan makkelijker geschoven worden en ingespeeld worden op successen’ aldus, Cindy van der Hoorn.

Meer informatie www.parkvilla.nl. Interesse om als bedrijf te doneren? Neem contact op met filmhuis@parkvilla.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter