Streekmarkt Woerden in Kerstsfeer

Woerden – Op de zaterdag 16 december wordt de Streekmarkt Woerden omgetoverd tot een sfeervolle Kerstmarkt. Compleet met  kerststal met echte dieren en prachtige muziek. Van 09:00 tot 17:00 uur zijn naast de vaste aanbieders uit het Groene hart zijn er een paar extra kerstkramen  op het Kerkplein in Woerden.

Alles wat je denkt nodig te hebben om in de kerstsfeer te komen, is op de Kerst Streekmarkt te vinden. naast sieraden, kaasplankjes, kerstversieringen en kerststukken, vind je hier ook alle ingrediënten om thuis een heerlijk kerstdiner te bereiden. Winterse gezelligheid gegarandeerd!  De fruitteler biedt eigen fruit aan, de kaasboer heeft een tiental verschillende soorten zelfgemaakte boerenkaas in de verkoop en de ambachtelijke slager is er met de heerlijkste soorten worst. Ook ontbreekt de biologische groenteboer niet met alle mogelijke soorten groente.  Bij iedere kraam is er trouwens wel iets te proeven…

Speciale attractie, vooral voor de kinderen, is de levende kerststal met een ezel, lama, geitjes en schapen.

De muzikale noot word verzorgd door Ingrid en Dickenskoor van Sterallures

Voor verdere toelichting Cor Janmaat telefoon 0613235125

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter