Ouderen in vervoering bij kerstconcert

Alphen a/d Rijn- Met nog een week te gaan tot de Kerstzang was Promising Voices vrijdag 8 december te gast in Alphen aan de Rijn. Voor een groep van ongeveer 100 ouderen bracht het koor kerstliederen ten gehore die ook op 16 december voorbij komen. Voor het koor een goede generale richting de Kerstzang en voor de ouderen van Oudshoorn een geweldige ervaring. De mensen genoten zichtbaar van de zang van het koor en het pianospel van dirigent Leon van Veen.

Enkele gasten uit Bodegraven, die ook op het ‘dorpsplein’ van Oudshoorn aanwezig waren, verheugen zich nu al op de Kerstzang op zaterdag 16 december. ‘Dit repertoire en dan met een heel orkest. Dat wordt nóg meer genieten!’. (Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via Zingenindekerk.nl.)

Het was niet de eerste keer dat het interkerkelijke koor te gast was bij verpleeghuis Oudshoorn. Ook vorig jaar bracht het koor een bezoek aan deze mensen. Annet Perdijk, koorlid van Promising Voices én vrijwilligerscoördinator bij Oudshoorn, kijkt vol trots terug op het concert. ‘Bewoners hebben enorm genoten! Het ‘Ere zij God’ en ‘Stille nacht, heilige nacht’ werd hier en daar zelfs meegezongen.’ Ook een collega-vrijwilliger beaamde dit en was geroerd door het enthousiasme van de bewoners. ‘Geweldig!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp