CVC Reeuwijk JO11-1 Schittert als Kampioenen!

Reeuwijk — In een zinderende strijd om het kampioenschap heeft het onverslaanbare JO11-1 team van CVC Reeuwijk afgelopen zaterdagochtend geschiedenis geschreven. De talentvolle youngsters namen het op tegen het geduchte Linschoten JO11-1 en wisten met een indrukwekkende 3-7 overwinning de felbegeerde titel veilig te stellen.

De spanning op het veld was voelbaar, maar de aanvallend ingestelde ploeg van CVC Reeuwijk liet zich niet uit het veld slaan. Met supporters uit Reeuwijk die met spandoeken en luid gejuich hun steun betuigden, ging het JO11-1 team vastberaden de strijd aan. De wedstrijd tegen Linschoten, dat bekend staat als een lastige tegenstander, bleek een ware test voor de kampioensaspiraties van CVC Reeuwijk.

Het kampioenschap hing aan een zijden draadje, aangezien ook het team van Sportlust uit Woerden nog meedong naar de titel. De spanning bereikte zijn hoogtepunt toen Sportlust hun wedstrijd verloor, waardoor CVC Reeuwijk met de trofee aan de haal ging en het feest losbarstte onder de stralende hemel van Reeuwijk.

Het team, bestaande uit de getalenteerde spelers Ewout, Luka, Abdul, Julian, Aiman, Nick, Joah, Mees, Noud en Thijs, heeft onder leiding van coach Bram een indrukwekkende reeks neergezet. Met een opvallende aanvallende strategie maakt het team gemiddeld maar liefst 6 doelpunten per wedstrijd, terwijl ze er slechts 3 tegen krijgen.

Hoewel de officiële indeling van de KNVB nog moet plaatsvinden, gonst het nu al van de geruchten dat CVC Reeuwijk JO11-1 in 2024 zal promoveren naar de 2e klasse. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze jonge kampioenen, en de officiële uitreiking van de medailles in de kantine van CVC belooft een feestelijke aangelegenheid te worden, compleet met patat en frikandel. Spelers en coach worden van harte gefeliciteerd met deze historische overwinning! De gemeenschap van Reeuwijk kan trots zijn op hun kampioenen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter