Kerstcountry Café in Concordia

Haastrecht Op zondag 24 december verandert Theater en Grand Café Concordia in Haastrecht in een kerstparadijs. Het belooft een onvergetelijke dag te worden met een heerlijke Kerst Brunch en betoverende country muziek. In het Grand Café wordt vanaf 11.45 uur een uitgebreid Kerst Brunch Buffet geserveerd. Het buffet bestaat uit een selectie van warme en koude gerechten, perfect om in de kerststemming te komen. Gasten worden verwelkomd door de feestelijk gedekte tafels, klaar om een gezellige en smakelijke ervaring te bieden.

Het hoogtepunt van de middag vindt plaats in de Theaterzaal, waar de leden van het huistrio, Change of Key, de gasten trakteren op een sfeervolle muzikale omlijsting met een mix van country muziek in de breedste zin van het woord, afgewisseld met zowel bekende als minder bekende kerstsongs.

Voor de brunch is reserveren mogelijk tot en met 19 december. De deuren voor de brunch openen om 11.45 uur. Na afloop, om 13.45 uur, wordt de Theaterzaal ook toegankelijk voor bezoekers die enkel voor het Country Café komen. De entree inclusief de brunch, bedraagt slechts €35,- per persoon. Voor degenen die enkel willen genieten van het Country Café is de entree €10,-. Voor alleengaanden is er zelfs een speciale stamtafel ingericht onder het motto: ‘Gezelligheid kent geen tijd en zien eten doet eten.’

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via 06 54918147 of stuur een e-mail naar info@marykee.com.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter