Gouds Geluk FoodFestival keert terug op GOUDasfalt

Gouda – Volgend kalenderjaar kan je in Gouda weer een weekend lang genieten van smaakvolle gerechten, sfeervolle live muziek, silent disco en vermaak voor jong en oud. Het industriële GOUDasfalt-terrein is op 10, 11 en 12 mei voor het vierde jaar de locatie waar Gouds Geluk FoodFestival neerstrijkt. De organisator zegt in 2024 de grootste editie tot nu toe te gaan organiseren, met een waslijst aan nieuwe elementen. Een reuzenrad van vijfentwintig meter hoog wordt dé eyecatcher op het festival.

In het weekend na Hemelvaartsdag vindt de vierde editie van Gouds Geluk FoodFestival plaats op GOUDasfalt. Een culinair en feestelijk weekend, waar jaarlijks duizenden bezoekers op afkomen. “We hebben voor 2024 weer een mooie selectie aan nieuwe en bekende foodtrucks klaar staan”, zegt Gino Bakker van Gouds Geluk. “Op het podium en in de Silent Disco XXL wordt het een feestje en we introduceren het reuzenrad.”   

Vanaf de eerste editie in 2021 wordt er op het Goudse food festival niet alleen gegeten bij talloze foodtrucks, maar wordt er ook gedanst en gefeest bij het podium en in de silent disco. Ieder jaar is het programma verder uitgebreid en vernieuwd, wat heeft geleid tot steeds meer belangstelling. “Waar we in 2021 nog maar dertig procent van de capaciteit van het terrein benutten, zaten we in mei 2023 al bijna aan het maximum”, zegt Demi Bakker van Gouds Geluk. “In verband met veiligheid kunnen we een maximaal aantal bezoekers ontvangen op het terrein, er is dus een beperkt aantal tickets beschikbaar”, sluit Bakker af. De kaartverkoop voor het festival start op 14 december 2023 om 12:00 uur.  

Naast lekker eten en muziek is er tijdens Gouds Geluk FoodFestival ook van alles te doen, ontdekken en beleven. Zo liep er in 2023 een illusionist over het terrein, was er een mobiele escape room, een surfrodeo en een draaimolen voor kinderen. Het programma voor volgend jaar wordt in de komende maanden bekendgemaakt.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter