Driestar Gouda start unieke samenwerking metBrownies&downieS Gouda


Op 7 december hebben Driestar Gouda en Brownies&downieS Gouda een uniek samenwerkingsovereenkomst ondertekend waarbij Driestar Gouda haar schoolplein ter beschikking stelt voor het team van Brownies&downieS Gouda om de catering te verzorgen. Deze samenwerking is een unieke verbinding tussen onderwijs en samenleving. Nog niet eerder heeft het bekende Goudse horecabedrijf een samenwerking gestart met een school van het voortgezet onderwijs. Leendert van Wezel, College van Bestuur van scholengroep Driestar-Wartburg is blij met de samenwerking. “Brownies&DownieS doen prachtig werk. We zijn blij dat we door deze samenwerking met hen niet alleen een fijn cateringpunt voor onze leerlingenrealiseren, maar vooral ook jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt eenkans geven. Ik verwacht dat ze zich snel thuis zullen voelen op onze school en dat er veel vraag zal zijn naar hun lekkere broodjes”.

Eat Meet Learn

Het horecapunt op het schoolplein van Driestar Gouda krijgt een eigen naam: ‘Eat Meet Learn’. Daarmee doelen de samenwerkende partijen op de ontmoetingen tussen leerlingen van Driestar Gouda en de medewerkers van Brownies&downieS tijdens verkoopmomenten.

Gezonde schoolomgeving

Leerlingen van Driestar Gouda kunnen tijdens openingstijden bij het horecapunt terecht voor een gevarieerd en vers assortiment. Brownies&downieS Gouda en Driestar Gouda hebben samen een uniek schoolcateringconcept ontwikkeld met als doel om een bijdrage te leveren aan een gezonde schoolomgeving. De samenwerking levert daarnaast volgens Bas&Sas van Brownies&downieS Gouda nog meer voordelen op: “Wij zien deze samenwerking als een geweldige kans om ons team meer vaardigheden aan te leren. Dat wij dit mogen doen op deze fijne Goudse school maakt het extra bijzonder. Ons team kijkt enorm uit naar het verzorgen van heerlijke lunchgerechten voor de leerlingen. Wij maken pauzeleuker!’’.

Feestelijke opening

Leerlingen moeten nog wel even geduld hebben voordat zij hun eerste bestelling bij het horecapunt kunnen afhalen. Tijdens de voorjaarsvakantie zullen de laatste voorbereidingen worden afgerond. Op maandag 26 februari kunnen de eerste artikelen door de leerlingen worden gekocht. De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdagochtend 7 maart.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp