Schoenenmysterie opgelost op de Speel- en Werkhoeve 

Bodegraven – Op de Speel- en Werkhoeve had juf Martina haar schoen gezet. Niet een schoen maar wel twintig. Op haar verlanglijstje stond een nieuwe glijbaan of schommel voor het schoolplein. Maandagochtend bleek dat de schoenen verdwenen waren. Allemaal. Gelukkig kwam Sinterklaas ook aan op de Speel- en Werkhoeve. De kinderen zongen uit volle borst de klassieker: “Zie ginds komt de stoomboot” . En daar kwam Sinterklaas in de boot met zijn Pieten. Op een trailer. Een geweldige aankomst. 

De Pieten hadden de schoenen meegenomen. Je mag natuurlijk nooit meer dan een schoen zetten. Sinterklaas heeft gelukkig de schoenen teruggegeven. En die glijbaan past natuurlijk niet in een schoen. Of in de zak. Sinterklaas gaat regelen dat er na de kerstvakantie een nieuwe glijbaan en schommel komt op het schoolplein. De kinderen hebben een lied gezongen voor Sinterklaas en een dansje gedaan. Daarna is de Sint in de groepen geweest en heeft de surprises van de bovenbouwleerlingen bewonderd.  

Sinterklaas genoot van zijn vijftigste bezoek aan de Speel- en Werkhoeve. We hebben Sinterklaas ook uitgenodigd voor de reünie op zaterdag 25 mei 2024 voor alle oud leerlingen en medewerkers van de school.  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp