Muziekvereniging Oefening Baart Kunst (OBK) Driebruggen presenteert verfrissend Winterconcert

Driebruggen/WaarderOp zaterdag 16 december nodigt Muziekvereniging Oefening Baart Kunst (OBK) uit Driebruggen het publiek uit voor een Winterconcert. Het evenement, dat plaatsvindt in de PKN Gereformeerde Kerk te Waarder om 20.00 uur, belooft een gevarieerde muzikale ervaring te worden.

Ondanks de nabijheid van de kerstdagen omvat het programma niet uitsluitend kerstmuziek. Terwijl betoverende stukken zoals ‘In The Bleak Midwinter’ en ‘A Medieval Christmas’ de kerstsfeer aanwakkeren, zullen ook concertstukken zonder directe kerstassociaties de revue passeren. Denk aan meesterwerken als ‘Hora Est’ van Jacob de Haan en ‘A Cornish Ayre’ van Dean Jones, met een prachtige solopartij voor Gerben Hoogendoorn op euphonium.

Het Winterconcert is het resultaat van intensieve repetities waarin het orkest zich heeft voorbereid op een breed scala aan muzikale genres. Dit concert wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van de mindset en voorbereiding op het concours van volgend jaar, waar Muziekvereniging OBK Driebruggen haar positie in de 2e divisie zal verdedigen.

Dirigent Mark van Mil leidt het orkest door deze muzikale reis, die als een intensieve training wordt gezien in aanloop naar het concours op 9 november 2024. De vereniging nodigt het publiek van harte uit om te komen luisteren en zich te laten verrassen door de veelzijdigheid van het repertoire.

De PKN Gereformeerde Kerk opent haar deuren om 19.30 uur, en de toegang is gratis. Muziekliefhebbers worden aangemoedigd om op 16 december aanwezig te zijn en samen met Muziekvereniging OBK Driebruggen te genieten van een avond vol muzikaal plezier. Voor meer informatie, bezoek www.obkdriebruggen.com.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter