Kerstsfeer in het Groene Hart

Waarder – Op dinsdag DV 12 december 2023 wordt er weer een concert “Kerstfeest in het Groene Hart” georganiseerd. Deze keer in de Gereformeerde Kerk in Waarder. Op deze avond zal voor u zingen mannenensemble The Martin Mans Formation en Vocalgroup Voice beide o.l.v. Martin Mans. Het mannenensemble bestaat uit gedreven zangers die door Nederland toeren en soms ook zelfs daarbuiten. Zo hebben zij ook in Canada, Duitsland en Oostenrijk diverse concerten gegeven. De zangers zijn een onderdeel van mannenkoor “de Gouwestem” uit Waddinxveen waar ook zij tijdens concerten met hen, hun medewerking verlenen.

Vocalgroup Voice is een dynamische zanggroep van zangers en zangeressen. Deze groep bestaat uit leden waar zingen een grote passie is. Het repertoire repeteren zij met thuis studie en gezamenlijk 2 tot 3 repetities voor de concerten beginnen. Verder zullen meewerken aan het concert in Waarder: Mark Brandwijk op orgel en vleugel, Noortje van Middelkoop op de panfluit. De opbrengst van dit concert (waar aannemingsbedrijf Goudriaan-Jongerius uit Waarder hoofdsponsor is) gaat naar de stichting Hospice Bodegraven.

De avond begint om 20.00 uur. Entreekaarten kosten slechts 10 euro p.p en voor kinderen tm 11 jaar betaald u slechts 5 euro p.p.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.martinmans.nl; Plus Hoogendoorn Waarder of Chr. Boekhandel Lichtpunt in Bodegraven.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter