Nieuwe open podium avond voor jongeren

Alphen a/d Rijn – Op 8 december is het weer tijd voor een nieuwe open podium avond bij Parkvilla voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Samen met Parkvilla, Jeugdtheaterhuis en Nieuwe Muziekschool Alphen zijn er weer een aantal optredens gepland door én voor jongeren. Een afwisselende avond met een mix van muziek, musicaloptredens en een concert van opkomende talenten. In 2024 wordt er verder gegaan met de graffiti workshop. Het is de bedoeling dat er dan buiten -op een toegestane plek- met graffiti wordt gewerkt.

Het Open Podium is een plek waar jongeren hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. De toegang is gratis en de deuren van het Parkvilla theater gaan open om 19.30 uur. De avond is afgelopen rond 21.30 uur. Meer info: parkvilla.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter