Gezellige Winterfair in de Goudse Sint-Jan: Shoppen, ontmoeten en inspireren

Foto: Winterfair Sint-Janskerk

Gouda – Tijdens Gouda bij Kaarslicht op 15 december en op zaterdag 16 december transformeert de Goudse Sint-Janskerk in een feestelijke gezellige Winterfair en opent haar deuren voor bezoekers om te genieten van een unieke markt waar diverse standhouders hun producten aanbieden. De Winterfair biedt niet alleen een gelegenheid om te shoppen en te proeven van heerlijk eten op het foodplein, maar ook om de prachtige Sint-Jan van binnen te bewonderen en te genieten van muzikale optredens.

Met ruim 350 toegewijde vrijwilligers is de Winterfair niet zomaar een evenement; het is een viering van Kerst en compassie. Het team zorgt voor de voorbereiding, het contact met standhouders en de uitvoering van het programma. Ze streven ernaar om met gastvrijheid en compassie de boodschap van Gods liefde zichtbaar te maken, en nodigen bezoekers uit voor een open gesprek.

Naast het winkelen en genieten van de sfeer, biedt de Winterfair ook ruimte voor bezinning in het stiltecentrum. Hier kunnen bezoekers een kaarsje branden voor hun dierbaren en deelnemen aan bijzondere ervaringen van het kerstverhaal. Het evenement gaat verder dan een reguliere kerstmarkt en biedt een diepere betekenis aan de feestdagen.

De Winterfair heeft niet alleen een feestelijk karakter; het draagt ook bij aan goede doelen. Aankopen op de fair ondersteunen missionaire werkers, een missionaire stichting en de stichting Goudse Sint-Jan. Deze missiewerkers zijn uitgezonden om hulp en liefde te bieden aan de behoeftigen, waarmee ze de boodschap van Kerst praktisch vertalen.

Dus, kom naar de Goudse Sint-Jan Winterfair, laat je inspireren, geniet van de gezelligheid en draag bij aan goede doelen die de wereld een beetje mooier maken. Kerstinkopen doen was nog nooit zo betekenisvol!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter